Allergie informatie: Polak Puri (spinazie gevuld gefrituurd brood)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram jonge spinazie
- 175 gram volkorenmeel
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel fijngeraspte verse gemberwortel
- 1,5 eetlepel ghee (geklaarde boter)
- 1,5 eetlepel zonnebloem olie
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Groene smoothie
Met kiwi, banaan en spinazie uit Nederland
4 porties - 5 uur
Smoothies - Carootje-2 - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Komkommer gevuld met makreel
Met komkommer, makreelfilet en aardappelsalade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Polak puri (spinazie gevuld gefrituurd brood)
- Allergieen informatie