Allergie informatie: Pittig gekruide krokant gebakken reepjes tempe
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blok verse tempe, in dunne reepjes gesneden (circa 1x3cm)
- 100 gram groene pepers, fijn schuingesneden
- 50 gram rietsuiker
- 1 theelepel tamarindewater
- zout naar smaak
- olie om in te bakken/fruiten
- fijngemalen kruiden:
- 5 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 5 rode spaanse pepers
- 2 eetlepels fijngesneden serehstengel (het onderste en binnenste gedeelte van de stengel gebruiken)
Meer Recepten
- Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pittig gekruide krokant gebakken reepjes tempe
- Allergieen informatie