Allergie informatie: Pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine ui
- 1,5 eetlepel arachideolie
- 6 eetlepels pindakaas
- 2 theelepels sambal oelek
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels santen mix
- 1 mespunt bruine basterdsuiker
- 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel laos
- zout
Meer Recepten
- Groene kool met pindasaus
Met groene kool, pindasaus en ui uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - beamantel - Gado gado
Met witte kool, tauge en pindasaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - Liva - Spruitjes met pindasaus
Met spruitjes, uien, spek uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - albertha - Petjel (groente gerecht kool)
Met witte kool, pindasaus en sperziebonen uit India
4 porties - 55 minuten
Hartige taarten - jaccor - Zurige pindasaus
Met pindas, belimbing wuluh en rode lomboks uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pindasaus
- Allergieen informatie