Allergie informatie: Pilao (gekruide bouillonrijst)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram basmati- of pandanrijst
- 100 gram ghee
- 2 grote uien
- 4 teentjes knoflook
- 2 x 7 centimeter verse gemberwortel
- 15 kruidnagels
- 15 kardemompeulen
- 2 x 5 centimeter pijpkaneel
- 2 theelepels kurkuma
- 2 theelepels zwarte peperkorrels
- 2 theelepels garam masala
- 1 theelepel zout
- 1,2 liter hete kippenbouillon
- 100 gram sultanarozijnen
- 50 gram geschaafde geblancheerde amandelen
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Gekruide kool
Met kool, groene peper en kerriebladeren uit India
3 porties - 20 minuten
Groentegerechten - karenfdes - Arbi tariwale (Gekruide zoete aardappelen)
Met yammen, gember en tomaten uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pilao (gekruide bouillonrijst)
- Allergieen informatie