Allergie informatie: Pikante kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1/2 spitskool
- 1/2 Chinese kool
- 1/2 witte kool
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 groene spaanse peper
- 1/2 eetlepel zwarte peperkorrels
- 2 eetlepels roerbakolie
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 eetlepel pikante chilisaus
- 2 eetlepels fijngesneden koriander
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Witte kool stamppot
Met witte kool, gehakt en aardappelen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - bargeera
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pikante kool
- Allergieen informatie