Allergie informatie: Perkedel daging kentang (aardappelkoekje met rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram aardappelen
- 250 gram rundergehakt
- 0,75 eieren
- 1 flinke eetlepel bloem
- zout
- plantaardige olie
- ingrediënten voor de boemboe (kruidenpasta):
- 3 kermirienootjes
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel witte peper
- 3 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels koenjit
- 1 flinke theelepel sambal oelek
- 1 klein bosje selderij
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Perkedel daging kentang (aardappelkoekje met rundvlees)
- Allergieen informatie