Allergie informatie: Paté van wild met pruimen, aspic en gekonfijte sjalot
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 laurierblaadjes
- 2 takjes tijm
- 12 jeneverbessen
- 0,5 theelepel peper
- 5 kardomomzaden
- 0,25 theelepel kaneel
- 1oo milliliter rode wijn
- 100 milliliter witte port
- voor de paté:
- 250 gram wildpoulet
- 200 gram speklapjes
- 150 gram kalfslever
- 8 gram zout
- 20 gram bloem
- 5 gram tarwezemelen
- 1 ei
- 12 gedroogde pruimen
- peper
- voor de aspic:
- 300 milliliter wildbouillon
- 3 gelatineblaadjes
- 1 scheutje rode port
- voor de gekonfijte sjalotjes:
- 4 sjalotten
- 1 glas rode wijn
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- boter
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Paté van wild met pruimen, aspic en gekonfijte sjalot
- Allergieen informatie