Allergie informatie: Paté van het varken
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram Hamlappen
- 700 gram Speklappen
- 700 gram varkenslever
- 2 uien
- 2 sneetjes oud witbrood
- 50 milliliter koffieroom
- Kruiden:
- 25 gram Nitriet pekelzout (kleurzout)
- 1 theelepel gemalen laurier
- 1 theelepel gemalen kruidnagel
- 1 theelepel gemalen peper
- 1 theelepel gemalen Foelie
- 1 theelepel gemalen Thijm (optie)
- 1 theelepel bieslook ringetjes (optie)
- 100 gram kruiden paneermeel
- 150 gram paneermeel
- Bekleding bakvormen:
- 400 gram plakjes spek
- 6 laurierbladen
- 3 theelepels peperkorrels
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Paté van het varken
- Allergieen informatie