Allergie informatie: Pate van gevogelte in een deegkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 500 gram bloem
- 200 gram reuzel
- 160 milliliter water
- 1 ei
- 10 gram zout
- voor de vulling:
- 1 ui
- 150 gram champignons
- 20 gram wortel
- 2 eetlepels ganzenvet
- 100 gram kippenlevertjes
- zout
- versgemalen peper
- 400 gram ijskoude kwartel- en duiffilet
- 15 gram zout
- versgemalen peper
- 10 milliliter cognac
- 100 gram ijskoude blokjes vetspek
- 2 koude eieren
- 50 milliliter koude gevogelte glace
- 100 milliliter ijskoude room
- 50 gram pistachepitten
- voor de gelei:
- 500 milliliter gevogeltefond
- 6 blaadjes gelatine
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pate van gevogelte in een deegkorst
- Allergieen informatie