Allergie informatie: Pasteitjes met lenteragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,25 knolselderij
- 2 wortels
- 1 grote prei
- ca. 800 gram kippenbout
- 1theelepel peperkorrels
- zout
- peper
- 500 gram groene asperges
- 250 gram Parijse worteltjes (diepvries)
- 100 gram diepvrieserwten
- 4 pasteitje à 25 gram
- 2 eetlepels boter
- 2 (afgestreken) eetlepels bloem
- 5 eetlepels droge witte wijn
- 100 milliliter slagroom
- 1 eidooier
- kervel en citroen als garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pasteitjes met lenteragout
- Allergieen informatie