Allergie informatie: Pannekoeken met zeevruchten
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 6 à 8 pannekoeken:
- 125 gram tarwemeel
- 2 eieren
- 1 mespuntje zout
- 2,5 deciliter volle melk
- 25 gram gesmolten boter
- plantaardige olie of boter voor het bakken
- voor de vulling:
- 6 sjalotten
- 80 gram boter
- 400 gram zeevruchten (garnalen, mosselen, enz.)
- 1/2 glas droge witte wijn
- 50 gram verse room
- 1 mespuntje zout
- 1 mespuntje cayennepeper
- peper
- 1 eetlepel gehakte bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pannekoeken met zeevruchten
- Allergieen informatie