Allergie informatie: Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gepelde garnalen
- 1 eetlepel kerrie
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel citroensap
- 2 theelepels ketumbar
- 2 eetlepels gedroogde kokos
- 2 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepels paprikapoeder
- stukje trassi (gebruik dit spaarzaam)
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus)
- Allergieen informatie