Allergie informatie: Muli ke paratha (koekjes met radijs)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram volkorenmeel
- 1,5 theelepel zout
- 1 theelepel milde kerrie
- 8 eetlepels ghee
- ingrediënten voor de vulling:
- 1-2 reuzenradijzen (daikon)
- 2 theelepels zout
- 1 rode Spaanse peper
- 1 theelepel komijnpoeder
- 0,5 theelepel garam masala
- 2 theelepels gehakte korianderblaadje
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Muli ke paratha (koekjes met radijs)
- Allergieen informatie