Allergie informatie: Met gamba’s gevulde champignons in filodeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote champignons (snijd van de stelen een brunoise)
- 25 gram roomboter
- 4 gamba’s
- 1 sjalot gesnipperd
- ˝ knoflookteen, fijn gesneden
- ˝ deciliter room
- ˝ theelepel gehakte kruiden
- zout
- peper uit de molen
- filodeeg
- Voor de saus:
- 1 deciliter champignonfond
- 80 gram kruidenboter
- sojasaus
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Met gamba’s gevulde champignons in filodeeg
- Allergieen informatie