Allergie informatie: Martabak Manis Dua (dubbelgeklapte koek met pinda-kaas-vulling)
Terug naar het receptIngrediënten
- 230 gram zelfrijzend bakmeel
- 20 gram tapiocameel
- 375 milliliter warme (kokos)melk
- 150 gram suiker
- 2 eieren
- 1 pakje droge gist
- 1 theelepel bakpoeder
- zout
- vulling:
- gecondenseerde melk
- suiker
- hagelslag
- geraspte kaas
- gestampte pinda's
- boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk