Allergie informatie: Mangochutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rijpe mango
- 1 grote ui, heel fijn gesneden
- 1 groot teentje knoflook, heel fijn gesneden
- 0,5 theelepel chilivlokken
- 40 gram blanke rozijnen
- 60 gram licht bruine suiker
- 1 theelepel gemberpoeder (djahe)
- 1 theelepel kerriepoeder
- mespuntje cayennepeper
- 0,5 theelepel grof zout
Meer Recepten
- Cashewnotenpakora
Met kikkererwtenmeel, cashewnoten en gemberwortel uit India
4 porties - 45 minuten
Hapjes - sacha - Mangochutney
Met groene mango's, pepers en knoflook uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Sambals - tobkok - Pittige roergebakken kip met Chinese kool
Met chinese kool, kipfilet en mangochutney uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - Zonnetje9 - Gehaktprut
Met rundergehakt, mangochutney en ontbijtspek uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vlees - vmjv - Minicurryworstjes
Met cocktailworstjes, kerriepoeder en mangochutney uit Nederland
8 porties - 15 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Mangochutney
- Allergieen informatie