Allergie informatie: Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram glasnoedels of transparante mie
- 2 eetlepels arachideolie
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 theelepel verse geraspte gember
- 55 gram oesterzwammen
- 2 lente-uitjes, fijngehakt
- 50 gram taugé
- 1 kleine wortel, fijngesneden
- 0,5 theelepel sesamolie
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 1 eetlepel chinese rijstwijn, of droge sherry
- 0,25 theelepel peper
- 1 eetlepel verse gehakte koriander
- 24 loempiavelletjes
- arachideolie om in te frituren
- blaadjes munt ter garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Loempia tiga (loempia met oesterzwam)
- Allergieen informatie