Allergie informatie: Lente-uisalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 lente-uitjes
- 4-5 olijfolie
- zout
- peper
- 2 paprika's (bijvoorbeeld rood en geel)
- 2 tomaten
- 1 komkommer
- 3-4 eetlepels ciderazijn
- suiker
- 75-100 gram zwarte olijven
- 6 dunneplakjes serranoham
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Simpele knoflooksaus
Met knoflook, halvanaise en saladedressing met lente-uitjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - Romantikraal - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Lente-uisalade
- Allergieen informatie