Allergie informatie: Lapis ingris (rundvlees gerecht)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 1 ui
- 3 geklutste eieren
- 1 deciliter bouillon
- paneermeel
- olie
- 2 eetlepels fijngesneden gember
- 1 eetlepel sambal
- 4 kruidnagels
- peper
- zout
- nootmuskaat (naar smaak)
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Zuidelijk rundvlees stoofpotje
Met runderlappen, tutti-frutti en koffie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Lapis ingris (rundvlees gerecht)
- Allergieen informatie