Allergie informatie: Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- 1 ui
- 3 Spaanse pepers
- 3 deciliter santen
- pisangbladeren
- 4 teentjes knoflook
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 stengel sereh
- 0,75 eetlepel djintan (komijn)
- 1 theelepel kentjoer (gembersoort)
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 1 daon salam
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Lampar ajam (met kip gevulde pisangbladeren)
- Allergieen informatie