Allergie informatie: Kue Dadar Bawang dan Santen (uienpannenkoek met kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram uien
- 3 eetlepels gekookte (risotto)rijst
- 8 eetlepels bloem
- 0,25 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels arachideolie
- 375 milliliter kokosmelk
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 1,5 theelepel sambal
- 1 theelepel peper
- 1,5 deciliter plantaardige olie
- 250 gram lente-uien, in reepjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kue dadar bawang dan santen (uienpannenkoek met kokossaus)
- Allergieen informatie