Allergie informatie: Kruidige zuur/zoete-pompoen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram oranje pompoen(bio)
- 200 milliliter witte wijnazijn
- 100 milliliter water
- 250 gram witte basterdsuiker
- 2 theelepels gemalen kaneel
- 7 kruidnagels
- 12 cranberries
- 10 centimeter (gedroogde) sinaasappelschil (bio)
- 10 centimeter (gedroogde) citroenschil (bio)
- 2 eetlepels gembersiroop
- 2 eetlepels ahornsiroop
- 2 eetlepels zoete chilisaus
- 3 centimeter geschilde gemberwortel
- 0,5 theelepel zeezout
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kruidige zuur/zoete-pompoen
- Allergieen informatie