Allergie informatie: Krieltjes-taartje voor de kerst
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
- 1 eetlepel gehakte verse Italiaanse kruiden of 1 theelepel gedroogd
- 50 gram gepelde pistachenoten, gehakt
- 100 gram gedroogde tomaatjes op olie, in reepjes gesneden
- 500 gram voorgegaarde krieltjes (koelvers)
- 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid en ingeprikt
- 4 1 persoons quiche of taartvormpjes van 10-12 centimeter doorsnede, bekleed met bakpapier
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Krieltjes-taartje voor de kerst
- Allergieen informatie