Allergie informatie: Koolrabi gratin
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 koolrabi
- 200 milliliter bouillon
- 1 sjalotje, in stukjes gesneden
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 100 milliliter room
- handvol cashewnoten of walnoot op pijnboompit, gehakt
- 2 eetlepel broodkruim van een oude boterham of paneermeel
- 2 takjes tijm of 1 eetlepel gedroogd
- beetje boter
- handvol geraspte kaas
Meer Recepten
- Groentesticks in een hamjasje
Met komkommer, wortels en koolrabi uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Kalkoen met paprika en koolrabi in de wok
Met kalkoenfilet, paprika en koolrabi uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Sambal Goreng Koolrabi
Met koolrabi, sambal trassi en ui uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gebakken wintergroenten met spekjes en kruiden
Met wortelen, venkel en koolrabi uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - felix - Gebakken wintergroenten met spekjes en kruiden
Met winterwortel, koolrabi en tomaat uit Italie
8 porties - 40 minuten
Groentegerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Koolrabi gratin
- Allergieen informatie