Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer/appel salade recept
Komkommer/appel salade recept

Komkommer/appel salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Komkommer schillen met kaasschaaf en in 4 delen snijden in de lengte van de komkommer. Zaad uit binnen kant halen en uit 1/4 lengte van de komkommer, nogmaals drie lange repen snijden en deze lange repen in stukjes van 1,5 cm snijden. Dit ook met de andere stukken van de komkommer doen. De kleine stukjes in een vergiet doen en zout op de komkommer strooien en dit laten uitlekken. De twee elstar appels schillen en klokhuis verwijderen en ook in kleine stukes snijden en besprenkelen met citroensap. Dit alles in een schaal doen, appel en komkommer en de 4 eetlepels yofresh goed met elkaar vermengen en weg zetten in de koelkast. Een hele lekkere frisse salade die bij van alles en nog wat geserveerd kan worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit komkommer/appel salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven