Allergie informatie: Knolselderij-appelpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram knolselderij, geschild en in blokjes
- 500 gram kruimige aardappels, geschild en in blokjes
- 2 eetlepels zure room
- 2 appels (elstar), geschild en in blokjes
- 2 eetlepels zure room
- zeezout en zwarte peper uit de molen
- snuf nootmuskaat
- 1 eetlepel platte peterselie, fijngehakt
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Erwtensoep met grove rookworst
Met spliterwten, knolselderij en rookworst uit Nederland
4 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - elisedouma - Aardappelsoep
Met aardappel, kipfilet en knolselderij uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - cookie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Knolselderij-appelpuree
- Allergieen informatie