Allergie informatie: Kippenlevertjes (heet)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg kippenlevertjes
- 4 gesnipperde uien
- 2 (of meer) madame janetpepers
- zout
- peper uit de molen
- water
- olie
Meer Recepten
- Lever met Spek en Uien
Met kippenlever, gerookte spekreepjes en uien uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - warry - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Wattala Uru Mas Badun (Badun met varkensvlees)
Met varkenslappen, kokosmelk en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Uppama (kruidenpasta uit India)
Met linzen, kool en tarwegries uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bouillon di mama
Met mager soepvlees, mergpijpje en maggiblokjes uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Soepen - IrmBaz
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kippenlevertjes (heet)
- Allergieen informatie