Allergie informatie: Kerstomaten met mozzarella
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 gehakte sjalotten
- 1 theelepel gehakte verse tijm
- 2 theelepels olijfolie
- 1 fijngehakt teentje knoflook
- ongeveer 400 gram gehalveerde kerstomaten
- 0,25 theelepel zout
- 0,25 theelepel peper
- 120 gram verse mozzarella kaas, in blokjes van 12 mm gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kerstomaten met mozzarella
- Allergieen informatie