Allergie informatie: Kacang kokos (gebakken pinda’s, kokos en kruiden)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gepelde pinda’s
- 150 gram geraspte kokos
- 3 sjalotten
- 2 teentje knoflook
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 1 eetlepel gulle djawa
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Nutella pizza
Met pizzabodem, chocoladepasta en geraspte kokos uit Italie
1 portie - 30 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Mango-kokossmoothie
Met mango, kokosmelk en rode peper uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kacang kokos (gebakken pinda’s, kokos en kruiden)
- Allergieen informatie