Kaasvlinders

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ca 150 graden C.
  2. Ontdooi het .
  3. Snijd de plakjes doormidden tot je van elke plak een rechthoek hebt.
  4. Draai nu 1 helft van elk plakje om zodat aan die kant de bovenkant onder komt te liggen.
  5. Bestrijk elk plakje met wat losgeklopt ei en bestrooi ze vervolgens met wat geraspte .
  6. Leg de plakjes met op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 10 tot 15 minuten in de oven.
  7. Lekker bij de soep of als snack bij de tv.
  8. Tip:
  9. Heb je kaasvlinders nodig als bijgerecht bij Italiaanse gerechten, strooi er dan gelijk met de ook wat oregano over.
25
25
25

Variaties op Kaasvlinders

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kaasvlinders
VariatieAantalGang
Hartige kaasvlinders1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kaasvlinders heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit zijn geen kaasvlinders maar kaas plakjes. Een kaasvlinder heeft de vorm van een vlinder. Zal vast wel lekker zijn maar noem het dan geen kaasvlinder.
Fred Langereis 22 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1707 kcal
85%1707 kcal
Vetten
106 g.
151%106 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
148 g.
57%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaasvlinders