Allergie informatie: Jenang Grendul (cassave pap)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1500 milliliter water
- 250 gram palmsuiker
- 1 panda blad
- 500 gram cassave
- 175 gram sago bloem
- ingrediënten saus:
- 750 milliliter santen cair (dunne kokosmelk)
- 0,5 theelepel zout
- 1 panda blad
Meer Recepten
- Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Bakkeljauw met cassave
Met bakkeljauw, tomaat en cassave uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Hapjes - tobkok - Lemet (cassave kokoshapjes)
Met cassave, kokos en basterdsuiker uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Hapjes - jaccor - Jagung katemak (Pap van maïs, bonen met groenten)
Met papaya, mais en gemengde bonen uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Singkong Goreng (gebakken cassave)
Met cassave, knoflook en zout uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Hapjes - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Jenang grendul (cassave pap)
- Allergieen informatie