Allergie informatie: Italiaanse gehaktballetjes met gegrilde paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1/3 zeer fijn gesneden ui
- 1 stuk zeer fijn gesneden paprika gegrild (potje)
- 6 zongedroogde tomaten op olie, zeer fijngesneden (potje)
- gedroogde of verse basilicum
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- paneermeel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Italiaanse gehaktballetjes met gegrilde paprika
- Allergieen informatie