Allergie informatie: Italiaanse barbecuesalade met witte en groene asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 witte asperges
- 8 groene asperges
- sla naar keuze
- 5 gedroogde tomaten
- enkele takjes basilicum
- 1 theelepel korianderzaadjes
- 2 eetlepels pijnappelpitten
- 4 sneetjes brood
- 1 geperst teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- voor de vinaigrette:
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels ciderazijn
- 6 eetlepels room
- 30 gram versgemalen parmezaanse kaas
- 1 eetlepel fingehakte bieslook
- 4 eetlepels van het kookvocht van de asperges
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Italiaanse barbecuesalade met witte en groene asperges
- Allergieen informatie