Allergie informatie: Ikan pedis (paling )
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram paling
- 1 ui
- 1 prei
- 1 deciliter vleesbouillon
- 1 eetlepel citroensap
- 50 gram garnalen
- 4 teentjes knoflook
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 theelepel serehpoeder
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel djahe
- 0,5 theelepel ve-tsin
- 3 eetlepels olie
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ikan pedis (paling )
- Allergieen informatie