Allergie informatie: Ikan atjar kering (zoetzure makreel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram makreel
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 1 kemirienoten
- 1 eetlepel azijn
- 1 eetlepel gula djawa
- 0,5 theelepel sereh
- 0,5 theelepel kunyit
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - BBQ Makreel in folie
Met makreel, ui en tomaat uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ikan atjar kering (zoetzure makreel)
- Allergieen informatie