Allergie informatie: Ikan asem manis (schol in stevige ketjapsaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 schollen
- 6 eetlepels asem
- 2 eetlepels water
- 12 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel sambal brandal
- 125 milliliter water
- olie
- Boemboe:
- 5 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- 5 schijven djahe
- 1 eetlepel gula djawa
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Kinderspoom
Met kinder champagne, sorbetijs en aardbeien uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - keukenwonder
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ikan asem manis (schol in stevige ketjapsaus)
- Allergieen informatie