Allergie informatie: Hete indische kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo kip tv sticks (vleugeltjes zonder het spitse eind)
- 15 rode rawit pepers ontdaan van de steeltjes
- 3 tenen knoflook
- 1 grote ui
- 2 vingerkootjes verse gember
- 2 citroenblaadjes
- 5 kemiri noten of eetlepel kemiri pasta
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel roomboter
- 150 milliliter kippenbouillon van een blokje
- 250 milliliter kecap (zoete Indische, AA Medja bijv. )
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Hete indische kip
- Allergieen informatie