Allergie informatie: Hertenvlees shaslick
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hertenbout
- 100 gram mager spek
- 1 ui
- 100 gram oesterzwammen
- 8 rozemarijntakken
- 1 rode paprika
- zout en peper
- kerrie
- olijfolie
Meer Recepten
- Shaslick
Met hamlappen, paprika en ui uit Nederland
4 porties - 25 minuten
BBQ - harwoon - Russische lams-shaslick
Met lamsvlees, ui en knoflook uit Rusland
4 porties - 12 uur en 25 minuten
Vlees - azuro - Gehakt shaslick
Met gehakt, ui en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - harwoon - Shaslick met ovenfriet
Met varkensschnitzels, paprika en ovenfriet uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Shaslick
Met varkenslappen, paprika en uien uit Rusland
4 porties - 10 minuten
BBQ - basjie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Hertenvlees shaslick
- Allergieen informatie