Allergie informatie: Gulai Kambing (fijn gekruide geit)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo geitenvlees
- 5 eetlepels olie
- 2 kalklaag (doosvrucht)
- 3 Cengkeh (kruidnagels)
- 4 centimeter kaju manis (kaneel)
- 2 centimeter gestampte langkuas
- 2 gestampte stengels sereh
- 3 salam bladeren
- 3 jeruk purut bladeren
- 1,5 liter dunne kokosmelk
- 0,5 liter dikke kokosmelk
- voor de fijngemaakte boemboe’s:
- 5 rode cabe
- 10 rode uien
- 5 sneetjes witte uien
- 5 kemirie
- 2 centimeter djahé
- 2 centimeter koenjit
- 2 eetlepels ketumbar
- 0,5 theelepel djintan
- 15 stuks merica (witte peper)
- 0,5 theelepel adas (venkel)
- bruine suiker
- zout
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Aardappelrondjes met seranoham
Met aardappels, seranoham en knoflook uit Spanje
1 portie - 20 minuten
Bijgerechten - katrien-spanje
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gulai kambing (fijn gekruide geit)
- Allergieen informatie