Allergie informatie: Groene kruidensalsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode ui, in dunne plakjes
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 lange, rode chilipeper, zonder zaad, fijngesneden
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 3 eetlepels water
- 1 theelepel suiker
- 20 gram koriander, grof gehakt
- 20 gram peterselie, grof gehakt
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Groene kruidensalsa
- Allergieen informatie