Allergie informatie: Gevulde tomaat met rijst, kaas en basilicum
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 grote tomaten
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes peterselie
- 10 blaadjes basilicum
- 40 gram pecorino romano
- 40 gram grana pandano
- olijfolie
- 320 gram risottorijst
- 120 gram mozzarella
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde tomaat met rijst, kaas en basilicum
- Allergieen informatie