Allergie informatie: Gevulde paprika met zalm en ansjovis
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram gerookte zalm
- 8 ansjovisfilets
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 teentjes knoflook
- 2 bosuitjes
- 2 sjalotjes
- 1 eetlepel mayonaise
- 2 gele paprika’s
- 2 rode paprika’s
- 200 gram belegen kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde paprika met zalm en ansjovis
- Allergieen informatie