Allergie informatie: Gevulde paprika met krab
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rode paprika's
- 60 gram boter
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 0,5 stengel bleekselderij, fijngesneden
- 350 gram krab(blik), uitgelekt en kleingesneden
- 0,5 theelepel sambal
- 0,25 theelepel laos
- 0,5 theelepel djahe
- 1 eetlepel visolie
- 60 gram witbroodkruim
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde paprika met krab
- Allergieen informatie