Allergie informatie: Gevulde Paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 paprika's naar keuze
- 200 gram kippengehakt of 1 kipfilet (zeer fijn gesneden)
- 1 kopje wilde rijst
- handje gewelde rozijntjes en / of fijngesneden abrikozen
- 1 teentje knoflook
- 1 lenteui / bosui (ringetjes)
- 1 theelepel kerrie
- 1 halve theelepel komijn
- 1 halve theelepel koriander
- 1 theelepel munt
- olijfolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde paprika
- Allergieen informatie