Allergie informatie: Gevuld ei
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- 1 a 2 eetlepels kerriepoeder
- 1 eetlepel peterselie
- 2 a 3 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel mosterd of ketchup
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Komkommer gevuld met makreel
Met komkommer, makreelfilet en aardappelsalade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Meloen gevuld met vruchten
Met kiwi, meloen en ijs uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes
Met varkenshaasje, paturain en spekreepjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - keesgroen
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevuld ei
- Allergieen informatie