Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde aardappelen recept
Geroosterde aardappelen recept

Geroosterde aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleeed de ovenschaal met het bakpapier. Schil de aardappelen, halveer ze in de lengte en snijd dit weer in parten. Leg de parten in de beklede ovenschaal. Maak de tenen knoflook los en verdeel ze over de aardappels. Verdeel de kruiden over en door de aardappelpartjes. Besprenkel de aardappelpartjes flink met de olijfolie. Zet de schaal midden in de oven en verwarm deze 40 minuten. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroosterde aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven