Allergie informatie: Gemarineerde olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- Dressing:
- 50 milliliter framboosazijn
- 50 milliliter azijn
- 50 milliliter suikerwater
- 15 gram honing
- 0,5 eetlepel gladde mosterd
- 250 milliliter maisolie
- 75 milliliter arachideolie
- 50 milliliter walnotenolie
- Olijven:
- 500 gram olijven zonder pit
- 500 gram olijven zonder pit met paprika
- 0,5 ui in dunne ringen gesneden
- 1,5 knoflookteen gehalveerd
- 250 milliliter suikerwater
- 0,5 theelepel melange van:
- zout
- peper
- gember
- koriander
- chilipepertjes
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gemarineerde olijven
- Allergieen informatie