Allergie informatie: Frikadel van verse suikermaïs
Terug naar het receptIngrediënten
- Korrels van 6 à 7 suikermaïskolven (rissen en even pletten of even door molen halen)
- 2 eetlepels fijngesneden selderij
- 1 à 2 eieren (van te voren even klutsen)
- 3 eetlepels gepelde, rauwe garnalen
- 3 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepels gemalen koriander (zaad)
- 1/2 theelepel komijnenpoeder (djintan)
- 2 kemirinoten
- een stukje kencur (geurig wortelkruid)
- een beetje trassi
- peper/zout naar smaak
- plantaardige olie om de frikadelletjes in te bakken (maïsolie/zonnebloemolie)
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Frikadel van verse suikermaïs
- Allergieen informatie