Allergie informatie: Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 25 gram kemirienoten
- 3 blaadjes salam
- 2 centimeter laoswortel
- 10 gram goela djawa
- 0,5 eetlepel ketoembarpoeder
- zout naar smaak
- 6 eetlepels olie
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)
- Allergieen informatie