Allergie informatie: Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 10 kemirienoten
- 4 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 liter asem
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djintan
- 1 theelepel trassie
- 1 stukje goela djawa
- 3 daon salam
- 8 eetlepels olie
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor